Skulptörvägen 18

Gullmarsplan / Sverige Alla bilder

Bostadsbeskrivning

Stor 4:a med parkläge ett stenkast från Gullmarsplan.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet med perfekt parkläge ett stenkast från Gullmarsplan och alla tänkbara kommunikationer. Stort kök i anslutning till rymligt vardagsrum. Stor balkong med fritt, soligt parkläge.

Stor balkong (ca:10 kvm) med syd-västläge, fritt öppet läge mot grönområde och park.

Stort källarförråd ( 6-8 kvm)

Stor gemensam tvättstuga i entréplanet.

Interiör

Antal rum: 4
Boarea: 96 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med stor balkong i syd-väst med underbart, lugnt parkläge.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår: 1997
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk

Närområde

Allmänt

Här bor du lugnt men med rikt affärsutbud, service och utmärkta kommunikationer.
Till Gullmarsplan och Globens shoppingstråk promenerar du på fem minuter.
Du har även närhet ner till Sjöstan med populära restauranger vid vattnet, promenadavstånd till Söder likväl som populära grönområden. I närområdet finns grönskande ängar, utomhusbad och lekplatser. Lite längre bort finns Årstaviken med motionsspår längsmed vattnet och Nackareservatet samt Hammarby Sjöstad.

NearService

Ett flertal matbutiker och restauranger runt hörnet. Direkt närhet till Globen, Tele 2 Arena och Globen Shopping vars galleria erbjuder ett rikt serviceutbud med bland annat 60-talet butiker

Kommunikation

Det finns tre t-banestationer inom några minuters gångavstånd. Vid Gullmarsplan och Globen når man tvärbanan och vid Gullmarsplan ett flertal busslinjer.

Parkering

Boendeparkering på gatan.

Övrigt

Bostadsrättföreningen Kvarnparken bildades 1996. Föreningen består av tre flerfamiljshus med 62 lägenheter och är belägen i Johanneshov - ett stenkast från Gullmarsplan och har Grynkvarnsparken som närmsta granne. Lägenheterna och gemensamma utrymmen har hög kvalitet.

Området runt husen är lummigt grönt med planteringar och gräsmattor. Närheten till Grynkvarnsparken, med naturdamm med bro och paviljong, sittplatser, pergola, blomsterplanteringar och lekplats, gör området barnvänligt och trivsamt.
Parken anlades redan 1949 av arkitekten Eric Glemme.

Grynkvarnsparken har fått sitt namn efter Grynkvarn som var ett torp och en korngrynskvarn vilken lydde under Enskede gård i slutet av 1800-talet. Torpet låg vid Huddingevägen.

I viadukten under Etsarvägen finns konstverket Grått i grått samt en golvyta polerad så att den speglar som vatten. Konstnär är Marie Ängquist Klyvare
Balkongen Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Kök Kök Kök Sovrum 3 Sovrum 1 Badrum Från balkongen Skulptörvägen 18-20 Skulptörvägen 18 Parken Parken Planritning Alternativ planlösning

Karta