Dalagatan 68

/ Sverige Alla bilder

Bostadsbeskrivning

Unik 5:a centralt belägen Vasastan

Varm välkommen till denna mycket unika och annorlunda lägenhet med perfekt läge ett stenkast från Odenplan, Vasaparken mm.
Lägenheten kan disponeras som 5 rok plus arbetsrum alt. som en mycket rymlig fyra. Vackra materialval med bla. tegel i dager, avlutade dörrar och paneler, furu och parkettgolv mm. Lägenheten ska upplevas på plats, så välkommen på visning.

Till lägenheten hör 2 st källarförråd om vardera ca:4 kvm samt 2 vindsförråd på vardera ca:5 kvm.

Interiör

Antal rum: 5
Boarea: 114 kvm. säljarens information
Hiss: Ja

Underbar lägenhet med otroligt mycket charm och värme. Den kan disponeras som 5 rok plus arbetsrum alt. som en mycket rymlig fyra. Vackra materialval med bla. tegel i dager, avlutade dörrar och paneler, furu och parkettgolv mm.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår: 1896
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Renoveringar: I källarplanet finns Cykelrum, snickarrum samt bastu. Från gården når man tvättstugan samt soprum. På gården finns även en trevlig uteplats med grillmöjligheter.

Närområde

Allmänt

Lugnt belägen på vackra Dalagatan bor ni i hjärtat av Vasastan. Med en kort promenad nedför Dalagatan når ni Vasaparken som lockar med stora gräsytor, mysiga caféer, fotbollsplan och skridskobana under vintertid. I närområdet finns även Hälsingehöjden, en lekplats för yngre barn, Vanadislunden med utomhusbassäng och Hagaparken, som med sin omgivningar inbjuder till promenader, tennis, löpning och bad sommartid samt långfärdsskridskor vintertid.

NearService

Odenplan är Vasastans främsta knutpunkt med ett fantastiskt utbud av shopping, trevliga caféer och restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmeten. Här kan du njuta av allt från enklare luncher till trivsamma kvällsmiddagar på prisbelönta restauranger som Sushi Sho med stjärna i Guide Michelin, Flippin Burgers, YUC, Grill och inte minst Lilla Ego som håller mästarklass.

Kommunikation

Med Odenplan runt hörnet finner ni goda kommunikationer med ett flertal busslinjer samt tunnelbanans gröna linje och pendeltåget från Vanadisvägen

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

Övrigt

Skolor som Gustav Vasa skola och Vasa Real ligger med ett par minuters gångväg samt flera förskolor finns i området
Planritning

Karta